2 top 10 plaatsen tijdens WVAN Baarlo

Tijdens de WVAN koers te Baarlo stond bij de Masters ditmaal alleen Peter aan de start. Op het bochtige parcours, die opgeluisterd werd door de plaatselijke fanfare, ging men weer fel van start. Meteen ontstond er een kopgroep van acht en Peter was mee. Helaas werden ze na drie ronden weer teruggepakt. Meteen reden weer zeven man weg. En nu lukte het wel om weg te blijven.

De voorsprong van de zeven werd alsmaar groter. In het peloton volgde nog vele pogingen, maar het bleef verder bij elkaar. Bij het horen van de bel deed Peter nog een verwoede poging. Een man ging met hem mee, maar op een halve ronde voor het einde werden ze weer ingelopen. Peter werd uiteindelijk achttiende.

Bij de Amateurs een grote FCA vertegenwoordiging. Welgeteld 6 man. Waarbij er 2 bij de start al bijga gelost werden. Joost en Antoine dachten rustig achteraan te kunnen starten, maar op het smalle stuk na de finish lag het tempo direct na de start dusdanig hoog dat beide heren flink moesten trappen om vlot weer aan te sluiten. Het tempo lag op stukken bijzonder hoog. Het werd iedereen dan ook onmogelijk gemaakt om weg te rijden. Een massaspurt dus. Waarbij Antoine Dik nog naar voren reed, om bij Henry in het wiel te kruipen. Henry werd 5e, Dik 6e. De andere FCA mannen lieten de spurt lopen.

[flickrset id=”72157644554392481″ thumbnail=”thumbnail” photos=”” overlay=”true” size=”original”]