Sponsoren

Footer_attentiv Attentiv is een verzekeringskantoor dat voornamelijk opereert in de driehoek Nijmegen – Eindhoven – ‘s-Hertogenbosch. Op zeer flexibele tijdstippen kunnen we u voorzien van een persoonlijk advies bij u thuis of indien u dit wenst bij ons op kantoor. Daarnaast hechten we zeer veel waarde aan een duurzame verzekeringsrelatie met daarbij een persoonlijke en enthousiaste benadering.
Gaat het om schadeverzekeringen voor het midden en klein bedrijf of voor de particulier, om pensioenen, hypotheken en sparen? In alle disciplines zijn we thuis.

www.attentivuden.nl

 

Jumbo Veghel Foodmarkt

Bij Jumbo Foodmarkt vind je het grootste foodassortiment van Nederland. Bakkers, slagers, kaasspecialisten en zelfs chefkoks staan iedere dag voor je klaar. Natuurlijk kun je er ook terecht voor je wekelijkse boodschappen. En dat allemaal voor de allerlaagste prijs!

De koks van Jumbo Foodmarkt maken iedere dag de lekkerste gerechten. In Veghel vind je diverse wereldkeukens. In het Foodmarkt Café kun je genieten van een verse maaltijd en een goede kop koffie.

https://www.jumbo.com/winkel/jumbo-veghel-foodmarkt

lemmenslogo Hans Lemmens Tweewielers

In onze ruim opgezette winkel treft u een breed assortiment aan alles wat u op fietsgebied wenst. Uiteraard fietsen, van de merken Koga, Cube, Trek, Gazelle, Batavus, Bulls, Cortina, Eddy Merckx, Pegasus, Loekie en Alpina en hebben wij ook een zeer ruim assortiment aan onderdelen, accessoires, kleding en toebehoren van diverse grote merken als BBB, Spiuk, Agu, Giro, Bell, Lazer, Craft, Pearl Izumi, Bontrager, Shimano, Pro, Sram, Edco, Scope,Mavic, Elite , Fastrider, Ortlieb, Basil, New Looks en vele anderen. www.hanslemmenstweewielers.nl

Leave a Reply