WVAN Milheeze (Hoeven)

Bij de Amateurs stond Willy, samen met Henry, Joost Nick en Ferry aan de start. Na wat speldenprikken was het Ferry die samen met Peter van den Heuvel weg reden. De kopgroep groeide aan tot 6 man, waar ook Joost aansluiting had gevonden. 2 FCA renners in de kopgroep van 6, wat een luxe! Alleen Joost zijn rug speelde al snel op; Ferry moest het gaan doen vanavond.

In de achtervolging brak het peloton in diverse stukken: Nick zat in de achtervolgende groep, en in de groep daarachter zat Henry. Willy stapte een ronde voor het einde af, het was mooi geweest. Hij kon zien hoe Ferry spurtte naar een tweede plek. De FCA pogingen om de rappe mannen te vermoeien sloeg niet aan, maar toch een mooie 2e plek. Door de inspanningen liet Joost de spurt lopen en werd 6e. Nick werd 9e en Henry 13e.

De masters moesten het dus stellen zonder hun maatje Willy, maar toch weer 3 man aan de start. Ook hier veel pogingen om weg te rijden. Geertjan en Bart waren allebei een keer alleen weg maar kregen helaas niemand mee. Zo bleef alles bij elkaar tot de voorlaatste ronde. Raats demarreerde en kreeg van 1 man gezelschap, maar die kon het opgelegde tempo niet bijhouden. Dus wederom Raats als overwinnaar. De rest mocht spurten voor plek 3: Peter werd 12e,  Geertjan 16e en Bart was al iets eerder uit de koers gestapt.