WVAN Deurne Walsberg

Op een koude en winderige woensdagmiddag werd het WVAN seizoen traditioneel geopend in Deurne Walsberg. Bij de Amateurs 5 FCA renners: Willy, Nick, Henry, Joost en Ferry. De heren waren reeds voorin te vinden Toen na 15 km de slag viel, was Nick alert om mee te springen. Met 5 man kon de kopgroep weg blijven.

In de eindspurt gokte Nick helaas op het verkeerde wiel en werd 5e. In het peloton probeerden de FCA heren de koers wat harder te maken door tempo te blijven rijden, en hiermee de rest wat uit te putten. Dat lukte redelijk, want met de eindspurt kwam het FCA treintje mooi van voren door: Willy 6e, Ferry 8e, Joost 9e en Henry 14e. Allemaal in de prijzen dus.

Bij de Masters stonden 2 FCA renners aan de start: Peter en Bart. De wind werd gevreesd door velen, maar achteraf viel het best mee. Na driekwart koers lukte het 6 man om weg te komen. Bart was steeds voorin te vinden, maar miste uiteindelijk ook de slag. De 6 gingen voor de overwinning. Daarachter sprintte Peter naar plaats 11. Na een laatste poging liet Bart het lopen en kwam als 23e over de streep.