WVAN Baarlo

Een drukke koers op het mooie en zware parkoers in Baarlo. Iets minder warm dan de week ervoor, wel meer wind, en veel gemotiveerde hardrijders. Dat leverde een snelle koers op.

Bij de Masters stonden Hans, Peter, Geert-Jan en Willy aan de start. Helaas konden ze niet mee in een demarrage van 3 renners, die uiteindelijk mochten uitmaken wie de bloemen zou krijgen. In de pelotonsspurt voor de 4e plek zat Geert-Jan mooi van voren, met een 7e plek in de einduitslag. Hans liet de spurt lopen met een 27e plek als gevolg. Ook Willy mengde zich niet in de spurt: 35e. Peter was de laatste officiele uitrijder op een 48e plaats.

Bij de amateurs reed er uiteindelijk ook een groep weg, ditmaal 6 man. Zij konden ook weg blijven, en helaas ook hier geen FCA renners. 2 ronden voor het einde kon Joost nog weg rijden samen met nog 2 man. Ook zij bleven het peloton nog voor, met een zwaarbevochten 9e plaats voor Joost. Henry zat voorin bij de pelotonsspurt. Hij kon zijn wiel uiteindelijk als 14e over de meet drukken.

[flickrset id=”72157626710603370″ thumbnail=”square” overlay=”true” size=”large”]

Leave a Reply