Ronde van Lexmond

De eerste winst in de Ronde van Lexmond was het weer. April doet wat ie wil: wind, hagel- en regenbuien, maar tijdens de koers van de Sportklasse bleef het droog. Dik, Frank en Peter aan de start. Ze konden goed vooraan mee koersen. Een paar schermutselingen en een drietal dat nog voor half koers weg reed en weg zou blijven. Zowel Frank als Peter hadden pech met een ketting die eraf liep. Gelukkig kregen ze een ronde vergoeding en mochten ze weer aansluiten na de pech. De laatste ronde in het peloton ging hard en het was een kwestie van goed positioneren. Dik werd vijfde in de pelotonspurt, 8e overall. Frank zat daar kort achter met de 12e plek. Peter finishte op de 27e plek. De heren gingen tevreden huiswaarts.