Ronde van Heeswijk

112 man stonden na een lange winter te trappelen om te starten in Heeswijk-Dinther, met dit jaar een vernieuwd parcours. Voor FCA stonden de volgende nerveuze renners aan de start: Joost, Ferry, Rob, Roel, Antoine, Henry en Nick.

Na het startschot kon dan eindelijk het seizoen 2013 toch echt beginnen. Behalve voor Rob dan, want die reed na 42 meter lek, en aangezien de ronde 3 km lang was, werd er geen rondevergoeding gegeven. Dikke pech voor Rob, want hij liet daarna wel zien over een pak goede benen te beschikken in de koers.

De koers ging zeer snel van start en er werden veel risico’s genomen om maar een beetje vooraan te komen op de smalle wegen van Heeswijk. iets na half koers reed er een groep weg met daarin alle toppers. helaas kon geen FCA renner de aansluiting vinden. Deze groep ging sprinten voor de overwinning. In de sprint daarachter wist Nick nog een 16e plek te bemachtigen. Ferry eindigde als 25e, Antoine als 46e, Roel als 47e, Joost als 58e. Henry eindigde ook in het peloton, maar zijn chip werkte niet meer en dus weet niemand op welke plek hij gefinisht is.

Al met al is iedereen blij dat de kop er af is. Hopelijk wordt het een mooi seizoen en met iets meer geluk volgen de mooie uitslagen vanzelf!

Foto’s zijn beschikbaar gesteld door www.wielerpunt.com

[flickrset id=”72157633038900360″ thumbnail=”thumbnail” photos=”” overlay=”true” size=”large”]