FCA update

Het laatste verslag op onze website dateert van 9 maart, en is daarmee wat verouderd. Het beschreef de 8e en – volgens planning – de voorlaatste trainingswedstrijd in Oss. Sander leidde het klassement. Met het afgelasten van de laatste trainingsrit van 15 maart i.v.m. het Coronavirus, betekende dat dus automatisch dat Sander eindwinnaar van het klassement is geworden. Niet op de manier die hij had gewild – hij had er graag voor gestreden op de fiets – maar wel een verdiende beloning voor de goede prestaties en vooral de getoonde aanvalslust. Gefeliciteerd Sander!

Na de trainingsritten in Oss zouden spoedig de koersen volgen. Door de Coronacrisis loopt alles anders. De ledenvergadering afgelast, bestuursvergaderingen online, geen groepstrainingen meer; het is allemaal wennen.

Opsteker is wel de nieuwe kleding. Dankzij de trouwe sponsors Attentiv, Hans Lemmens Tweewielers, en de nieuwe sponsor Jumbo Foodmarkt Veghel staan we er allemaal weer pico bello op.

De koers wordt gemist. Normaal zouden veel FCA’ers iedere woensdag deelnemen aan de avondcriteriums die door de WVAN worden georganiseerd. Het inspireerde Joost om de parcoursen te filmen. Zie: De Mortel: 8 april, https://www.youtube.com/watch?v=sMluMIqNdcA en Bakel: 15 april, https://www.youtube.com/watch?v=LV1GeOy58DA