Bedi Cross Cup Sevenum

De laatste cross van de BEDI Corss Cup werd verreden in Sevenum, waar een lastig rondje was uitgezet. Een stuk strand, 3 steile afdalingen en veel nat gras maakte het tot een slijtage slag. Namens FCA stond Peter hier aan de start.

Direct na de start werden de renners het losse zandstran doorgestuurd, met aansluitend zichzaggen door het veld op de heuvels af te koersen. Peter kwam als 8e door, maar wist gedurende de wedstrijd nog enkele renners inhalen, en opklimmen tot een 5e plek. De laatste 2 rondes kon hij deze plek vasthouden. Een goede uitslag voor Peter.

Dat FCA Cycling Team na 1 seizoen al de nodige bekendheid heeft, bleek uit het feit dat de speaker na elke doorkomst van Peter er bij vermeldde dat hij voor het FCA Cycling Team reed! Een leuke opsteker van het tweede seizoen van FCA.