Andrew 3e bij WVAN Handel!

Het begint een beetje de vaste kern te worden op woensdagavond. Want wederom stonden Andrew, Johan, Stephan en Peter aan de start. Een leuk team waarvan je weet wat je aan elkaar hebt. Peter had er zin in en ging meteen er van tussen. Helaas ging niemand mee en het was ondoenlijk, met weer een stevige wind, om alleen door te gaan. Iets later ging de nieuwe Nederlands kampioen, Frank Witlox er van door. Peter sprong weer mee maar ook deze poging zou slechts enkele ronden duren. Na de aansluiting ging Andrew er van door en iets later sloot Bollen aan. Samen liepen ze steeds verder uit. Stefan, de broer van Johan, ging alleen
op pad. Andrew die het steeds zwaarder kreeg , moest Bollen laten gaan maar kon aan sluiten bij Stefan. Bollen won de wedstrijd en Andrew die Stefan op het laatste rechte stuk liet gaan werd knap derde. Het was voor iedereen toch een zware wedstrijd geweest. Johan won de sprint van het peloton dat inmiddels helemaal uit elkaar geslagen was en werd vierde. Peter zat ook goed voorin en werd achtste. Stephan liet het lopen en werd tweeentwintigste.

Het was een drukkend/benauwd avondje in Handel. Bij de amateurs 5 man aan de start van FCA, Nick, Joost, Willy, Henry en Sander, mooi aantal. Langs de kant was het ook weer druk, Ferry was er ook bij, leuk om van hem de aanmoedigingen te krijgen. Vanuit de start ging Nick er al meteen vandoor en kreeg 2 man mee. Ze reden meteen een mooi gaatje bij elkaar. Vanuit het peloton vormde zich een groepje met 8 man waar Sander bij zat. Deze sloten 3 rondjes later aan bij het groepje van Nick. Dit draaide perfect rond en ze kregen alle ruimte van het peloton, want het liep op naar ruim 3 minuten. In de finale waren er een paar uitvallen, ook van Sander, maar de beslissende was net teveel voor Sander en Nick. 2 man bleven vooruit en Sander werd uiteindelijk 7e en Nick 11e. Henry werd als 12e geklasseerd en Joost 15e.