WVAN Vlierden

De volgende ronde in het spel: regent het of regent het niet, vond plaats in Vlierden. De renners gingen er al van uit dat er een buitje zou vallen. Dit klopte echter niet. Er viel geen buitje, maar het begon te spoken met stortregen, hagel en als klap op de vuurpijl bliksem. We zullen WVAN maar omdopen tot “wel verdorie alweer nattigheid!”.

Bij de start werd al aangekondigd dat de koers 2 ronden zou worden ingekort vanwege het donkere weer. Bij de amateurs stonden Ferry, Nick, Roel, Henry en Joost aan het vertrek. Hier veel kleine uitlooppogingen die weinig kans van slagen hadden. Op het einde reed Marc van Grinsven weg en bleef weg. Bij de eerste bliksem kneep Ferry in de remmen. Bij de volgende flitsen kreeg het peloton de bel voor de laatste ronde. Uiteindelijk werd Nick 7e, Roel 12e en Joost 14e. Henry viel nog uit met een lekke band.

Bij de Masters was het Edwin Raats die alleen weg reed en weg bleef. Namens FCA Bart, Geertjan en Peter. Helaas vielen Peter en Bart uit. Peter had zelfs 2 lekke banden. Geertjan slechts 1, en die sloot met een nieuw wiel als training maar aan bij de amateurs om daar de koers te volbrengen.

Hopelijk voor renners en organisatie volgende week een keer droge omstandigheden. Hulde trouwens voor de vrijwilligers van de WVAN die toch ook maar elke weer zich nat laten regenen voor de renners.