WVAN Milheeze Centrum

Woensdag 21 juli 2010 stond in het teken van de sluitingskoers van de WVAN competitie. Voor sommigen een laatste kans om nog iets van het seizoen te maken, voor andere het langverwachte einde van een lange woensdagavond competitie.

Bij de Masters was het tempo wederom hoog. Zoals vaak bij de Masters was ontsnappen haast onmogelijk. In de massaspurt kon Hans een mooie 6e plek behalen, alleen had er volgens hem meer ingezeten aangezien hij eigenlijk iets te ver van achter zat.

Bij de Amateurs lag het tempo ook hoog. Wel redelijk veel pogingen om weg te komen van het peloton, allen zonder resultaat. Tot 6 ronden van het einde Henry mee kon springen met 2 renners. In de ronden daarna konden, ondanks een poging tot controleren van het peloton door de ploeggenoten, 3 renners nog aansluiten bij de kopgroep. Henry kon uiteindelijk als vierde dit deel van het seizoen afsluiten. Ferry spurtte in het peloton nog naar een 10e plek overall. Joost bolde uit, na een ultieme poging t=om alsnog weg te rijden in de laatste halve ronde.

In de eindstand bij de Amateurs 3 FCA renners in de top 10: Joost 4e, Henry 6e en Maarten 8e. Ferry net daarbuiten op de 11e plek. Emiel heeft weinig koersjes gereden, en staat 50e. Frank 55e. Willy, die ook bij de Masters geklasseerd staat, eindigt bij de Amateurs als 81e. Kort daar achter Nick als 82e. Willem, met 1 start, wordt als 144e geklasseerd.

Hans Peters is namens FCA de best geklasseerde renner na een druk WVAN seizoen: 10e.  Bart 17e, Twan 37e, Peter 40e. Willy, daar hebben we hem weer, 60e.