WVAN Liessel

Liessel is een lastige ronde, met wat zware stukken erin. Na de lage opkomst van vorige week, stonden er nu wel redelijk wat renners aan de start. Namens FCA Maarten en Joost.

In het begin van de koers bij de amateurs waren er wat uitlooppogingen, voornamelijk van eenlingen. Ongeveer half koers kon Maarten ontsnappen samen met nog een renner. Tesamen reden ze een mooie voorsprong bij elkaar. Teken voor de achtervolgers om werk te maken, en zorgen dat deze 2 renners weer terug gepakt zouden worden. Dit lukte, maar kostte redelijk wat krachten.  Hier kon Joost in de laatste 3 ronden van profiteren. Hij reed weg, kreeg niemand mee, maar lukte het om alleen vooruit te blijven. Weer een mooie uitslag van FCA, en de eerste overwinning van Joost bij de Amateurs. Maarten werd uiteindelijk als 13e afgevlagd.

Bij de masters bleef bij elkaar. Er werd hard gereden en actief gekoerst, mar niemand mocht/kon weg rijden. De koers eindigde dan ook in een eindspurt.  Twan was eerste FCA Master op een 9e plek, kort gevolgd door Hans op plaats 11. Bart werd uiteindelijk 19e.

[flickrset id=”72157624200868624″ thumbnail=”square” overlay=”true” size=”large”]

Leave a Reply