WVAN Deurne Zeilberg

Het parkoers in Deurne was verbeterd: nieuw asfalt op sommige stukken zorgden voor heel wat meer fietscomfort. Wel stond er weer redelijk wat wind: vooral op de lange finish straat stond de wind pal op kop zodat de lastige aankomst nog lastiger werd.

Bij de Masters was er wat verwarring over de winnaar. In de laatste ronde bleek iemand weg gereden te zijn, maar dit was het merendeel blijkbaar ontgaan. Willy won de spurt van het peloton, echter dus een 2e plek in de eindrangschikking. De rest van de FCA Masters eindigden buiten de prijzen.

De amateurs worden elke weer geconfronteerd door Elite renners die mee doen. Dit zorgt voor een wat steviger koersverloop. Toch een aantal demarrages, en pogingen het spel op snelheid op de kant te gooien. Henry had zijn dag niet. Die hield zich afwezig in de koers. Joost had er wel zin in, en had nog energie om naar een kopgroep te rijden. Helaas werd deze na een paar ronden toch weer ingelopen. Alle FCA ogen dus gericht op Ferry voor de eindspurt. Een 5e plek voor hem. Joost en Henry helaas ook buiten de prijzen.

Leave a Reply