WVAN Deurne Zeilberg

In Deurne – Zeilberg stonden ditmaal vier FCA masters aan de start: Johan, Peter, Stephan en Henry. Het koersverloop was vrijwel hetzelfde als de week er voor. Door de wind viel het peloton in twee groepen uiteen. Johan,Peter en Stephan zaten in de kopgroep. Henry in het pelotonnetje daarachter. Ook dezelfde twee gingen er vandoor,
maar Stephan liet dat niet gebeuren en reed tot twee toe het gat dicht. Uiteindelijk lukte het toch één man om weg te rijden en hij won. De rest ging sprinten en Johan werd achtste, Peter twaalfde, Stephan zeventiende en Henry zesentwintigste.

Bij de amateurs 3 renners van FCA: Joost, Nick en Willy. Hier bleef het peloton redelijk bij elkaar. Steeds hollen en stilstaan. Willy moest helaas wat eerder lossen, maar kon in een groepje nog wat wedstrijdkilometers in de benen krijgen. Nick moest strijden tegen de kramp, en moest de finale aan zich voorbij laten gaan. Joost zat steeds voorin, totdat de finale begon. In het gewoel verloor hij zijn goede positie en moest in het peloton ‘afspurten’. Helaas geen mooie ereplaatsen.