WVAN Deurne Zeilberg

Afgelopen woensdag de 2e koers in Deurne voor de WVAN, ditmaal Zeilberg. Bij de Masters de vaste kern Masters Peter, Bart en Geertjan. De wind blies stevig dus was het zaak om op te letten. In de tweede ronde besloot Geertjan het heft in eigen handen te nemen en reed weg, vergezeld van 2 man. Daarachter werd het onrustig en er werd flink doorgetrokken in het peloton. Weer een groep, ditmaal 8 renners met Peter erbij, kon zich losmaken. Met een goede samenwerking was er een kans om bij de kopgroep te geraken. Echter, die samenwerking ontbrak. Raats begon zich te ergeren hieraan en besloot alleen de sprong naar voren te maken. Dit lukte.  Een van de koplopers moest uiteindelijk nog lossen wegens materiaalpech, en bleef er weer een kopgroep van 3 over.

De verschillen in het peloton werden groter en groter. De 3 koplopers mochten gaan spurten voor de bloemen. Geertjan werd derde. Een mooie podiumplaats! Peter werd elfde en Bart veertiende.

Bij de Amateurs werd Ferry tweede, dus de tweede podiumplaats voor FCA! Willy werd vierde, Henry zesde en Nick zevende. Dus mooie uitslagen ook bij de Amateurs.