Weer een goede koers in Oss voor FCA

Ook deze zondag eerst maar eens de gordijnen open maken, weerappjes bekijken en dan de conclusie trekken, dat het zo goed als droog moet zijn in Oss.
Dus op naar Oss voor trainingsrit nummer 7!

Aan de start deze week geen cyclingteam Jo Piels en team de Rijke, maar wel het FCA cyclingteam met Ferry, Andrew, Henry, Sander, Pepijn en Nick.
Sander was wederom zeer gemotiveerd en ging er meteen vandoor na de start met een andere coureur. Ronden lang hielden ze dit samen vol. De FCA-renners stopten op zijn tijd af en zo moesten de renners in het peloton weer aan de bak om het gat naar Sander en kompaan dicht te rijden.

Helaas reed het peloton toch het gat dicht op Sander en moesten de FCA-renners opnieuw aan de bak om weg te komen. Diverse pogingen werden ondernomen, maar het lukte niet om weg te komen, maar wel Eric Dekker.
Het peloton kwam niet dichter bij Dekker. De renners probeerden het wel maar helaas …….
In de laatste ronden gingen de FCA-renners zich voorbereiden op de spurt. Enkele renners hielden het peloton bij elkaar en Nick trok op het laatste rechte einde de spurt aan, zodat Henry naar een derde plaats kon sprinten.

Erg knap dat vier renners van de FCA in de top tien zijn geëindigd.

Komende zaterdag gaan de FCA-renners de puntjes op de i zetten voor het nieuwe seizoen in Belgisch Limburg tijdens een gezamenlijke training.
De Belgische frieten met mayonaise zullen ons goed doen.