Laatste wedstrijd in een zeer succesvolle reeks trainingskoersen te Oss

Aan al het moois komt een eind, vandaag stond de laatste Osse trainingswedstrijd van het seizoen op het programma (nog even over het woordje “trainings” ervoor, vind ik altijd een beetje een excuus voor slechte benen, iedereen die aan start wil gewoon winnen).

Aan de start deze week stonden Pepijn, Andrew, Dik en Sander. Voor Dik de eerste van het seizoen. Voor de start stond in het klassement Andrew op een 3e plek en Sander 4e, op 1 punt achterstand en met een waarschijnlijk te grote achterstand op de nummer 2. Maar ja, je weet nooit.

Sander had zich voorgenomen om af te wachten maar dat is niet zijn ding, dus was al snel vrij actief in de koers, en in de 2e ronde plaatste hij een demarrage, waarop 2 man volgde. Na een halve ronde sloten er nog 2 aan, dit vijftal werkte perfect samen en na 2 rondes was er al een groot gat, mede door perfect afstoppend werk van de andere FCA renners. Al vrij snel bleek dit de groep te zijn die ging strijden om de ereplaatsen. Met nog 1 ronde te gaan ging er 1 renner onverwachts vandoor, Sander zat nog wat te drinken, en bleef weg. In de laatste ronde was het aanpoten, en werd Sander verdienstelijk 3e. Daarachter was nog een klein groepje gevormd met Pepijn, dus voor hem ook een mooie top 10 klassering, klasse. Doordat de nummer 2 in het klassement buiten de top 10 eindigde, was er nog een mooie 2e plaats in het klassement.

Conclusie van deze mooie, perfect georganiseerde wedstrijden in Oss is, dat we met z`n allen de winter goed zijn doorgekomen en dat we vanaf volgende week vol aan de bak gaan! Voor degene die niets te doen hebben aanstaande zondag, we zijn van de partij in Heeswijk Dinther. Komt allen om ons aan te moedigen en ons naar mooie ere plaatsen te schreeuwen.