Weekend vol trainingswedstrijden

Op zaterdag reed Jeroen de baantrainingswedstrijd op de Herungerberg in Venlo. De eerste koers voor Jeroen. Het was pittig en wennen aan de tempowisselingen. Er stond best wel wat wind, waardoor het steeds in  stukken en brokken werd gereden en dan weer samen kwam. Daardoor bleef een man of 20 over. Jeroen sprintte in de finale niet mee.

Op zondag stond Andrew aan de start van de eerste trainingswedstrijd van de BWF in Breda Moleneind. Andrew reed lekker en zat goed voorin met een ronde te gaan maar durfde de sprint niet aan. Een peloton finish voor Andrew dus, 25e in de uitslag.

Dik reed de trainingswedstrijd in het kader van de competitie Midden Nederland in Amersfoort. Een levendige koers met geregeld uitvalspogingen. Dik was even weg in een mooi groepje van vijf, maar werd teruggegrepen. In de finale reed een grotere groep weg. Dik zat er ditmaal niet bij, maar ook deze keer kwam het peloton weer samen. In de laatste 3 rondes bleef Dik bij de eerste 5 rijden. Hij kwam als vierde door de laatste bocht en trok de sprint vroeg aan. Dik hield het vol tot aan de streep en pakte zo een mooie overwinning!