Even voorstellen: hoofdsponsor Attentiv Habraken & Schut Uden

De komende weken willen we via deze website onze bestaande en nieuwe sponsoren aan u voorstellen. Zonder hen zou onze vereniging niet kunnen bestaan. Vandaag de aftrap met Attentiv Habraken & Schut uit Uden, sponsor sinds de oprichting in 2008!

Graag willen wij ons even voorstellen. Richard Habraken en Henry Schut zijn bijna 12 jaar eigenaar van het assurantiekantoor Attentiv Habraken & Schut BV.  De naam Attentiv betekend Attent In Verzekeren.

Wij zijn een kantoor dat voornamelijk opereert in de driehoek Nijmegen-Eindhoven- ‘s-Hertogenbosch. Op zeer flexibele tijdstippen kunnen we u voorzien van een persoonlijk advies bij u thuis of, indien u dit wenst, bij ons op kantoor in Uden. Daarnaast hechten we zeer veel waarde aan een duurzame verzekeringsrelatie met daarbij een persoonlijke en enthousiaste benadering. Gaat het om schadeverzekeringen voor het midden- en kleinbedrijf of voor de particulier, financieringen, hypotheken en banksparen? In alle disciplines zijn we thuis.

De renners van het FCA Cycling Team stralen veel enthousiasme uit. Ons kantoor benadert de klanten op dezelfde (enthousiaste)  manier. De wedstrijden, die de FCA-ers rijden, liggen in het gebied (de driehoek) waar wij als kantoor opereren. Kortom, voor ons kantoor is het FCA Cycling Team een prima uithangbord.

ATTENTIV HABRAKEN & SCHUT BV

Velmolenweg 1

5401 HL Uden

Telefoon: 0413-270012

Website: www.attentivuden.nl