Ronde van Oosterhout-Nijmegen

Onder een stralende zon mochten de heren coureurs dit keer de Ronde van Oosterhout rijden. Het parkoers was iets aangepast, de dijk werd erin opgenomen. Meestal was de ronde een hardrijdersfestival. De dijk, met steivge windvlagen, kon hierin verandering brengen.

FCA had een goede vertegenwoordiging: Dik, Henry, Joost, Willy en Roel. Vooral Dik en Roel zaten redelijk van voren.  Helaas was niemand alert of sterk genoeg om in de kopgroep plaats te nemen. Deze vertrok al zeer vroeg in de koers. Dat het een sterke groep was bleek uit het feit dat ze de gehele koers weg zijn gebleven.

Het peloton bleef een redelijk tempo onderhouden. In de laatste ronden konden toch nog wat coureurs weg komen. Het peloton mocht spurten voor een 9e plek. Uiteindelijk eindigden onze coureurs als volgt:Roel 20e, Henry 22e, Dik 34e en Joost 38e. Willy moest helaas eerder al de koers verlaten

De eerste 20 renners werden uitgenodigd voor een afvalkoers. Namens FCA alleen Roel dus als deelnemer. Hij sloot deze wedstrijd af als 12e.