Ronde van de Vijver, Hengelo

Andrew en Henry zijn in een grote auto gesprongen en naar Hengelo gereden voor de ronde van de Vijver. Voor het publiek een hele mooie ronde. Je kunt namelijk de renners  geheel volgen. Daar en tegen is het beklinkerde parcours pittig voor de renners ondanks dat er weinig bochten zijn, waaruit je van stilstand moet aantrekken.
Vanaf de start vliegen de renners er vol in. In hun midden de Nederlands kampioen Edwin Ophof, die al vroeg duidelijk maakte dat hij de te kloppen man is.
Na vele pogingen lijkt het erop dat Andrew in de juiste slag zit met drie andere renners. Toch haalt het peloton de vier renners terug. Edwin Ophof ook aanwezig in die groep trekt toch nog even door en krijgt twee nieuwe renners mee. Peloton is niet meer bij machte om de drie renners terug te halen. In tussen verdwijnen er nog drie renners uit het peloton. Ondanks enkele pogingen van Andrew en Henry lukte het ze niet om er bij te zitten. Dan maar wachten op de spurt. Henry wordt tweede en Andrew twaalfde. Met een achtste en achttiende plaats  gingen Henry en Andrew tevreden naar huis. Komt erbij dat Andrew ook nog een premie had gepakt. Al met al maar goed dat ze een grote auto bij zich hadden…..