Ronde van Bemmel

Na enkele dagen onstuimig weer, weer een warme zonnige dag in Bemmel. Bij de Sportklasse Dik, Henry, Jeroen, Peter en Tijn aan de start. Vanuit het vertrek een levendige koers met veel uitval pogingen. Vooral Tijn was erg actief. Langer dan één à twee rondjes bleef geen enkele ontsnapping weg. Totdat twee renners van SC team wegreden en de ploegmaats de boel lam legden achteraan. Een aanvankelijke kleine voorsprong groeide ineens tot boven de halve minuut. In strijd voor de laatste podiumplek probeerden Tijn en Dik het nog in de finale. Uiteindelijk reden zijn naar een 6e (Dik) en 9e (Tijn) plek. Henry finishte 23e, Peter 24e en Jeroen 31e.

Bij de amateurs Joost en Simon aan het vertrek. Ook in deze wedstrijd een hoge snelheid vanaf het begin. Drie renners konden ontsnappen en daarmee was het podium weg. Simon reed in de finale naar een 19e plek, Joost kwam als 28e over de finish.