Presto Pedale

Op dinsdag avond 6 juni werd in Netersel de 40e editie van de Presto Pedale verreden. Ondanks de storm en de regen besloten Roel en Nick om in Netersel te starten om er een mooie koers van te gaan maken. Nick op zijn oude fiets die eigenlijk nog best wel lekker reed.
Er stonden 40 man aan het vertrek en er was een enthousiaste Loco-burgemeester die met zijn mooie speech er voor zorgde dat de start 15 minuten later dan gepland was. In de eerste rondes werd er een beetje naar Edwin Raats gekeken. Deze probeerde continu de boel op de kant te gooien maar dit lukte niet. Toen dit niet lukte sprongen er 3 renners weg. Een ronde later sprong Roel in zijn eentje weg. Nog een ronde later sprong Nick weg met 4 man. Deze 4 haalde Roel bij en de jacht kon worden geopend op de kopgroep.
De jacht liep niet altijd vlekkeloos omdat 2 man in de groep een ploeggenoot vooraan hadden. Het werk kwam dus vooral aan op de FCA jongens. In de laatste ronde was de achterstand nog 10 seconden op de kopgroep maar het gat kon niet worden gedicht voor de finish. De 2 “frisse” jongens wonnen de sprint voor de 4e plaats. Nick en Roel eindigden 6e en 7e