Nick 3e bij WVAN Milheeze-Hoeven!

3 FCA renners stonden bij de Amateurs aan de start afgelopen woensdag op het ronde van Milheeze-Hoeven. Net als in Reuver was Nick al snel verdwenen uit het peloton. Joost en Willy hadden het helemaal niet meegekregen, en wisten in eerste instantie niet dat onze turbostarter al weer in de kopgroep zat. 2 man sterk, later uitgebreid naar 4, en door een lekke band weer gereduceerd tot 3. Een vroege vlucht die het wederom vol hield tot aan de meet. Nick werd moegestreden 3e, en zorgt voor podiumplek nummer 3 van dit seizoen voor de club.

Achter de kopgroep kon Joost, met hulp van Willy, nog een ontsnapping op touw zetten. ook hier uiteindelijk 3 man die weg konden blijven uit het peloton. In de laatste ronde werd 1 man kwijtgespeeld door een demarrage, en de laatste werd op de meet geklopt: 4e plek voor Joost dus. Wegkapitein Willy finishte als 32e.

Bij de Masters ging er in de tweede ronde vier man er van tussen. In het peloton was het hollen en stilstaan, zowel Peter als Bart gingen geregeld mee maar alles blees bij elkaar. Op een paar ronden voor het einde werd de jacht geopend op de vier koplopers, en in de voorlaatste ronde werden ze dan toch teruggepakt. De pelotonssprint werd gewonnen door Edwin Raats. Peter, die redelijk voorin zat, was totaal leeg gereden en moest op het laatste rechte stuk nog veel renners voorbij laten gaan. De 20e plaats was zijn deel. Bart liet het lopen en werd 34e.