Mooie uitslag Ferry om zeep door lekke band bij WVAN Handel

Een felle strijd onder een stralend zonnetje op het 3400 meter lange parkoers van Handel. Meteen al in de eerste doorkomst reden Nick en Pepijn 25 seconden voor het peloton. Maar helaas voor hen, werd dit toch niet toegestaan. Pepijn kon dit helaas niet volhouden, en iets besloot Nick dat het zo geen zin had. Meteen weer een demarrage van Ferry, Kristian Michiels en Dennis Vugts. Deze mannen moesten keihard werken want steeds probeerde het peloton ze terug te halen. Gestaag steeg de voorsprong elke ronde een paar seconden. Twee ronden voor het eind reed Ferry lek. De 2 overgebleven renners konden nog wegblijven. Het peloton mocht afspurten, en toen de stofwolken optrokken was Henry 6e, Dik 9e, Joost 16e en Nick 19e. Sander had niet 1 maar 2 lekke banden in de koers. Dus dat was helaas einde koers zonder uitslag.

Bij de masters stonden Willy en Peter aan de start. Dit keer geen dreiging van onweer, maar een zonnig en warm avondje. In de tweede ronde de eerste vluchters, vijf man reden weg. Ze kregen wat voorsprong maar twee ronden later ging men op jacht. Het tempo lag behoorlijk hoog en er vielen verschillende gaten. Dit kostte Willy de aansluiting met het peloton. Peter kon met nog twee renners na twee ronden weer aansluiten.

Demarrages over en weer, het werd een felle strijd. Raats lukte het om alleen weg te rijden en weg te blijven. In het peloton was het nog steeds een harde strijd om wat voorsprong te nemen, echter iedereen werd terug gepakt. In de laatste ronde het bekende inhouden en afwachten, twee man profiteerde hier van en finishte nog net voor het peloton. Zo sprintte Peter nog naar een negende plaats. Willy reed de koers nog wel uit en kwam op plek vierentwintig binnen.