Even voorstellen: sponsor Toyota Oostendorp

Afgelopen seizoen heeft Toyota Oostendorp zijn intrede gemaakt als sponsor van FCA Cycling Team. Dit wordt de komende jaren verlengt, waar onze club erg blij om is! Hieronder een introductie van deze sponsor.

In 1976 zijn de gebroeders Oostendorp gestart met hun onderneming. In 1981 kwam in Uden het dealerschap voor een aanstormend betrouwbaar merk ‘Toyota’ beschikbaar. Een merk waar de gebroeders Oostendorp vertrouwen in hadden. Ze openden een nieuwe garage met showroom aan de Oude Udenseweg 25. Eindelijk hadden ze hun droom, officieel dealer van een automerk, waargemaakt.

Anno 2013 bestaat de Oostendorp Autogroep uit 4 Toyota-dealerbedrijven in Uden, Helmond, Venray en Cuijk. 3 autoschadeherstelbedrijven, een universele regionale lease- en autoverhuurmaatschappij en een verzekeringskantoor. Momenteel zijn er 100 medewerkers werkzaam binnen de Oostendorp Autogroep, die onze belofte ‘Samen maken wij de mooiste kilometers’ nog steeds waarmaken. Het is een echt familiebedrijf waarin de familie nog steeds aan het roer staat en de klant centraal staat.

Toyota Oostendorp
Ewinkel 10
5431 ND Cuijk

Telefoon: 0485-312696
Email: info@toyota-cuijk.nl
Website: www.oostendorp-auto.nl