Even voorstellen: Dutch Made Precision Bikes nieuwe sponsor FCA Cycling Team

Afgelopen weekend werd het contract getekend: DMP Bikes zal FCA gaan sponsoren. De renners zullen binnenkort dan ook te zien zijn op Rolf Prima Echelon SL wielen. Maar wat is DMP Bikes, wie zit er achter, en waarom deze 3-jarige sponsor overeenkomst?

Dutch Made Precision Bikes in Oisterwijk is een uniek bedrijf in de wielersport. Ze maken onder eigen merknaam SYNUS met de hand gebouwde fietsen op maat en naar wens van de klant. Wij bouwen racefietsen, mountainbikes, trekking- en randonneur fietsen en stijlvolle stadsfietsen.

Daarnaast is DMP Bikes importeur van de Rolf Prima systeemwielen uit de VS. Deze wielen kenmerken zich door de vele innovatieve technieken die er in deze wielen zijn verwerkt, wat zorgt voor een optimale aerodynamica, sterkte en gewicht.

Chris van der Gaag, eigenaar DMP Bikes: “Deze samenwerking geeft de renners van FCA Cycling Team de beschikking over top materiaal, en wij kunnen de input van de renners verder benutten voor de ontwikkeling van nieuwe technieken en producten.

De renners zijn enorm enthousiast over de sponsor overeenkomst. We hopen met ons team goede resultaten op deze topwielen te behalen. Antoine heeft al enige ervaring met Rolf Prima wielen. “Dit zijn top wielen! Stijf en goed lopend, waar je onder alle omstandigheden en op elk terrein op kunt vertrouwen”. Samenwerken met Chris, eigenaar van DMP Bikes, is eigenlijk niet meer dan een logische stap.

Dutch Made Precision Bikes
Almystraat 14B
5061 PA Oisterwijk
Tel: 013-2600150
Internetsite: www.dmpbikes.nl

[flickrset id=”72157642962680605″ thumbnail=”thumbnail” photos=”” overlay=”true” size=”medium”]