BWF Terheijden & Cycling Classic Ooijpolder

In Terheijden stonden Andrew en Hans aan de start bij de 50+. Het was een nerveuze koers , hollen of stilstaan, Andrew probeerde een paar keer weg te rijden maar werd weer terug gehaald. Hans reed zelf steeds goed vooraan, tussen plaats 7 en 15, maar laatste ronde voor laatste bocht vol in de ankers en vanachter uit gesprint.

Na de kopgroep van 3, een hectische sprint voor de 4e plek. Andrew finishte als 16e, Hans als 29e.

In de Ooijpolder stonden Dik en Joost aan de start. Eigenlijk een prachtig rondje, alleen erg smal. Joost kwam na 1 ronde verkennen bij de start achteraan te staan. Ronde 1 op de kant ging goed. Ronde 2 op de kant moest hij gaten dichtrijden. Dat lukte bijna, maar kon net niet weer terug aansluiten. Met andere renner door blijven rijden want de benen waren goed. Maar na een paar ronden moesten ze uit koers, het was te druk op de dijk met dagjesmensen.

Dik kon zich goed handhaven. Een kopgroep van 3 reed weg. Af en toe erd het in waaiers getrokken, maar af en toe viel het ook stil. In de laatste ronde zag het peloton de kopgroep rijden. Eén renner maakte nog de oversteek. Dik kwam als 2e van het peloton door de haakse laatste bocht en bleef in die positie. 6e plaats dus.