Vernieuwde website FCA Cyclingteam

Sinds vandaag is het dan zo ver: de nieuwe website van het FCA Cyclingteam is een feit. De afgelopen tijd is er achter de schermen hard gewerkt aan het aanpassen van onze website, zodat deze in de toekomst nog beter in staat is om alle leden, fans en andere volgers te informeren over de verrichtingen van ons team.

VoilĂ , hier is hij dan. Een website met een stuk betere functionaliteit dan onze trouwe voorganger. Op de Rennerspagina’s kunt u nu terugkijken in de uitslagen van eerdere seizoenen en direct foto’s van de betreffende renner bekijken. Ook de FCA Erelijst heeft inmiddels een ingebouwde archieffunctie: kijk dus gerust even terug in onze topklasseringen van seizoen 2008 en 2009.

Twee andere belangrijke aanpassingen die zeker het vermelden waard zijn, zijn terug te vinden op Foto’s en Video’s pagina. Niet langer hoeft u te worden verwezen naar andere websites voor het zien van ons eigen beeldend materiaal, u kunt die nu gewoon direct op onze site terug vinden. In de aankomende periode zullen we de oude beelden van voorgaande seizoenen naar deze site gaan verplaatsen.

Veel plezier alvast gewenst!

Leave a Reply