Ronde van de Leren Zool in Rijen

Joost leek als enige FCA-er aan de start te staan in Rijen. Tot plots Pepijn voor zijn neus stond.  Samen met nog 30 coureurs zouden ze de hitte gaan trotseren. Dat viel allemaal niet mee. Het tempo lav hoog vanaf de start, wat zorgde voor verbrokkeling en afvallers. Nadat de stofwolken enigszins gingen liggen zat joost in een kopgroep van 11 man en pepijn helaas op achterstand. Nadat de voorsprong van de kopgroep ruim een halve minuut was begonnen daar de eerste demarrages. 2 renners kwamen weg en werden niet meer teruggezien. Joost zat elke ronde te sterven en bikkelde zich steevast naar het achterwiel van zijn voorvanger. Dit hield hij vol tot de finish , zonder zich te bemoeien met de schermutselingen in de finale. Dat was meer niet kunnen dan niet willen. Met hangen en wurgen 10e afgevlagd. Pepijn is al die tijd gewoon blijven fietsen. De bikkel wilde niet afstappen, wat zoveel renners wel deden, en werd beloond hiervoor met een 20e plek