WVAN sluitingskoers te Milheeze Centrum

Op de afsluitend wedstrijd van de WVAN stond Bart en Peter aan de start bij de masters. Al na twee ronden onstond een kopgroep van vier man, hier zat niemand bij van de ploeg Raats dus zij reden het gat in enkele ronde weer dicht. Op het moment dat ze aansloten besloot Bart te demarreren, en met succes, hij kreeg eerst hulp van de klassementsleider Michel van Hoof en even later sloten nog vier man aan. Zij konden de voorsprong van twintig tot vijfentwintig seconden vast houden tot de finish. Daarachter waren vele pogingen om ze terug te pakken maar het was hollen en stilstaan.

Intussen kon de kopgroep gaan sprintten en werd Bart knap vierde. Het peloton viel in de laatste ronde helemaal uiteen en Peter kwam binnen in het tweede groepje die voor het peloton binnen kwam, en werd dertiende.

In het algemeen klassement werd Peter achtste en Bart elfde.

Bij de amateurs was wegrijden geen doen. Vele pogingen, allen zonder succes. Spurten dus. Nick besloot de spurt ruim voor de laatste bocht in te zetten om zo voor een verrassing te zorgen. Helaas werd zijn plannetje net doorzien, waardoor het op niets uitliep. Een 16e plek voor hem, maar wel een 3e plek in het eindklassement! Joost bolde uit als 34e, maar hield er nog een 14e plek aan over in het eindklassement. De overige FCA renners in het eindklassement bij de Amateurs: Henry 19e, Willy 26e, Ferry 46e, Dik 49e.