Presto Pedale Netersel

Een mooie afwisselende ronde. Half criterium, half WVAN, daar moet je aandenken daarbij aangevuld een kasseienstrook waar klinkers langs liggen.

We vlogen als gekken door het dorp om maar zo ver mogelijk voorin te zitten als we de kasseienstroken naderden.

De FCA-ers: Nick, Roel, Sander, Jeroen en Henry wilden hun goede benen wel weer eens testen op die kasseien.

Blijkbaar wilden dat er meer……..

Er werden vele aanvallen geplaatst ook door de FCA-ers. Af en toe leek het dat er een groep weg was. Door de hoge snelheden die het peloton behield, werden de aanvallen iedere keer teniet gedaan.

In de laatste ronden zetten Raats, Wuterkens en nog enkele companen (7 man) nog een keer aan en ja die blijven weg, maar………

Nick en Roel knallen, in de allerlaatste ronde in het buiten gebied zo hard door dat we de zeven vluchters in het dorp bijna weer te pakken krijgen.

Na de knallen van Roel en Nick vervolgd Jeroen in het dorp het tempo. Op het moment dat hij eigenlijk, wat wil inhouden, trekt hij, na aanmoediging van Henry toch nog verder hard door naar de finish.

Met als resultaat dat de zevende man van de kopgroep werd ingehaald. Henry tweede word in de spurt en Jeroen zelf verdiend vierde. Kortom een achtste en tiende plaats in een goed bezette ronde. Een mooi resultaat ook dankzij Nick, Roel en Sander.  Op naar de volgende koers.